Genieten en overnachten

Welkom bij De Olde Marckt – een sfeervol restaurant dat zijn deuren opent voor een culinaire reis vol smaak en gezelligheid. Gelegen op een prachtige locatie, bieden wij niet alleen heerlijke gerechten, maar delen we ook graag onze aanbevelingen voor nabijgelegen B&B’s, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in deze betoverende regio.

B&B de Meiberg
Dit gezellige en smaakvolle B&B in Aalten laat niets te wensen over. Gunstig gelegen op loopafstand van het bruisende centrum en omringd door het prachtige buitengebied, biedt het een perfecte uitvalsbasis voor jouw verblijf. Evert-jan & Yvonne heten je van harte welkom in hun charmante accommodatie, waar drie prachtige kamers wachten, elk voorzien van een eigen douche en toilet.

Meer informatie

B&B de Wilhelmina
Ontdek de warme Achterhoekse gastvrijheid bij B&B de Wilhelmina, een unieke accommodatie met 6 luxe kamers. Gelegen in het hart van het gezellige centrum van Aalten, biedt dit karakteristieke voormalige basisschoolgebouw u een onvergetelijk verblijf. Kom genieten en voel u thuis in deze bijzondere omgeving.

Meer informatie

B&K De Goede Wonen
Ontdek Bed and Kitchen De Goede Wonen, gelegen aan de rand van het bruisende centrum en omgeven door het prachtige buitengebied van de gemeente Aalten. Dit schitterende oude pand, oorspronkelijk gebouwd in 1910, biedt u een unieke ervaring. Dit gezellige tweepersoons gastenverblijf is compleet ingericht.

Meer informatie